Pagode tenten

De Pagodetent is een professionele vierkante tent van hoogwaardige kwaliteit. Deze stijlvolle tent is een markante verschijning, met dank aan haar karakteristieke puntdak. Een groot voordeel van de Pagodetent is dat je hem makkelijk kan koppelen, ook aan andere tenten en dat je hem kan voorzien van een houtenvlonder of cassettevloer.

.
Pagodetenten zijn ideaal om uw locatie helemaal naar wens in te richten. Door te variëren met de zijwanden kunt u uw eigen cateringruimte, garderobe of opslag creëren. De zijwanden zijn zowel met als zonder ramen te verkrijgen.

.

De Pagodetenten zijn verkrijgbaar in onderstaande maten;

Pagodetent 4,00 x 4,00

Kleur

Breedte

Lengte

Oppervlakte

Kleur

Wit

Breedte

5,0 m.

Lengte

5,0 m.

Oppervlakte

16 m2

Pagodetent 5,00 x 5,00

Kleur

Breedte

Lengte

Oppervlakte

Kleur

Wit

Breedte

5,0 m.

Lengte

5,0 m.

Oppervlakte

68 m2

Houd er rekening mee dat ruimte voor buffet of podium van invloed zijn op het aantal zit- en staanplaatsen. Dit is tevens van invloed op de manier van koppeling van de tenten.

.

De tenten worden verankerd met grondpennen; mocht dit niet mogelijk zijn dan kunnen de tenten gezekerd worden met betonblokken. Veiligheid en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Onze Pagodetenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken zijn brandvertragend. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals het extra zekeren met grondpennen en/of betonblokken. Tentboeken zijn op verzoek beschikbaar.

Bekijk onze Pagode tenten!

Tent huren? TENMAR TENT & EVENT!

WhatsApp!
Call Now Button