Starshade tenten

De Starshade tent, ook wel Startent of Stertent genoemd, is een stervormige tent die tal van toepassingen kent. Door zijn sierlijke vorm tovert deze tent elke locatie meteen om in een gezellige warme plek, het is een echte eyecatcher!

Door z’n aparte vorm en originele, opvallende design creëert u een eigentijdse en luxe overkapping zonder afbreuk te doen met het ‘buiten’ contact. Ideaal in te zetten voor de plek waar mensen elkaar ontmoeten, als stralend middelpunt, als food/drank uitgifte plek of chill-out plek. Daarnaast biedt hij perfect bescherming tegen een eventuele regenbui of houdt hij juist uw gasten uit de zon.

.

De Starshade is verkrijgbaar in onderstaande maten:

Starshade tent 13,00 x 13,00

Kleur

Breedte

Lengte

Oppervlakte

Kleur

Wit

Breedte

13 m.

Lengte

13 m.

Oppervlakte

169 m2

Starshade tent 17,00 x 17,00

Kleur

Breedte

Lengte

Oppervlakte

Kleur

Wit

Breedte

17 m.

Lengte

17 m.

Oppervlakte

289 m2

Met het juiste verlichtingsplan en passende inrichting zijn Starshade tenten ongetwijfeld echte eyecatchers voor elk evenement. Houd er rekening mee dat ruimte voor buffet of podium van invloed zijn op het aantal zit- en staanplaatsen.

.
De tent wordt verankerd met grondpennen; mocht dit niet mogelijk zijn dan kan de tent gezekerd worden met betonblokken. Veiligheid en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Onze Starshade tenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de Starshade zijn brandvertragend. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals het extra zekeren met grondpennen en/of betonblokken.

Bekijk onze Starshade tenten!

Tent huren? TENMAR TENT & EVENT!

WhatsApp!
Call Now Button