Aluhal / Kadertenten

Voor grote evenementen zoals feesten, optredens, tentoonstellingen en beurzen kunnen wij een uitgebreid scala aan Kadertenten of Aluhallen (paviljoententen) aanbieden. De Aluhal is een professionele, betrouwbare tent met een aluminium frame, zonder middenpalen. Deze tenten staan vaak meerdere dagen/weken en zijn geschikt voor gebruik bij alle weersomstandigheden, dus ook in winter. De tent is perfect geschikt voor grote evenementen, festivals en bedrijfsfeesten, maar wordt ook gehuurd voor tijdelijke werk- of opslagruimte en als showroom. De hoge mate van flexibiliteit in grootte maakt de Aluhal bij uitstek geschikt als tent voor uw feest of evenement waar u een groot bezoekersaantal verwacht.
.

Zijn rechthoekige vorm laat toe de beschikbare ruimte optimaal te benutten en is leverbaar in 10, 15 en 20 meter breed. Een maximale lengte is niet van toepassing! U kunt deze aluhal oneindig verlengen met iedere keer 5 meter. Hierdoor is deze Aluhal makkelijk aan te passen aan de beschikbare ruimte en het aantal bezoekers of het soort opslag. Verkrijgbaar met houtenvlondervloeren of cassettevloeren.

.

De Kadertenten/Aluhal is verkrijgbaar in onderstaande maten;

Aluhal / Kadertent 10,00 x 10,00

Kleur

Breedte

Lengte

Oppervlakte

Kleur

Wit

Breedte

10 m.

Lengte

10 tot 60 m.

Oppervlakte

Vanaf 100 m2

Aluhal / Kadertent 10,00 x 15,00

Kleur

Breedte

Lengte

Oppervlakte

Kleur

Wit

Breedte

15 m.

Lengte

10 tot 60 m.

Oppervlakte

Vanaf 150 m2

Aluhal / Kadertent 20,00 x 20,00

Kleur

Breedte

Lengte

Oppervlakte

Kleur

Wit

Breedte

20 m.

Lengte

20 tot 60 m.

Oppervlakte

Vanaf 400 m2

Tent lengte is per 5 meter te verlengen. Houd er rekening mee dat ruimte voor buffet of podium van invloed zijn op het aantal zit- en staanplaatsen.

.

De tent wordt verankerd met grondpennen; mocht dit niet mogelijk zijn dan kan de tent gezekerd worden met betonblokken. Veiligheid en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Onze Aluhal /Kadertenten voldoet aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken zijn brandvertragend. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals het extra zekeren met grondpennen en/of betonblokken. Tentboeken zijn op verzoek beschikbaar.

Bekijk onze Aluhal / Kadertenten!

Tent huren? TENMAR TENT & EVENT!

WhatsApp!
Call Now Button